Zakelijk

Naast particulieren heeft Overzetkozijn ook zakelijke klanten.
Er zijn al heel wat verschillende projecten gedaan. Kleine en grote projecten zoals complete wijken of enkele Overzetkozijnen. Denk bijvoorbeeld aan bergingen en voordeuren waarbij er geen nieuw kozijn geplaatst kan worden, nieuwe vloeren gelegd of de muren netjes gestuct en geschilderd, allemaal mogelijkheden waar een Overzetkozijn de oplossing kan bieden. Een ander voorbeeld is het Politie Keurmerk. Niet alle deurkozijnen zijn geschikt voor PKVW denk bijvoorbeeld aan opdek kozijnen of andere stalen en ingemetselde deurkozijnen. Brandwerende deuren of het compartimenteren van ruimtes. Het Overzetkozijn biedt nagenoeg altijd de juiste oplossing.
De Overzetkozijnen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor uw project jarenlang plezier heeft van een strakke, functionele en mooie oplossing. Onze kozijnen zijn gemakkelijk te monteren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften van bewoners. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice, waardoor je altijd kunt rekenen op een snelle en vriendelijke service. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien welke Overzetkozijnen kozijnen we aanbieden en hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van het perfecte kozijn voor uw project.

Overzetkozijn ontzorgt de klant voor het complete traject. De co├Ârdinatie van de werkzaamheden en de uitvoering nemen we op ons. Dat is voor u als klant wel zo prettig.