Laat dit veld blanco
Het nummer van de offerte / prijs indicatie

Geen voorrijkosten dus geheel GRATIS.

Hoe werkt het gratis inmeten?
1. Maak een afspraak
Een afspraak kunt u maken met het Inmeet verzoek formulier aan de linker kant. De adviseur rijdt op regio’s en kan meestal binnen enkele dagen bij u zijn. De afspraak wordt gemaakt in overleg met u. U hoeft niet de gehele dag thuis te zijn.

2. Wat mag u van het bezoek van de adviseur verwachten?
Tijdens ons bezoek krijgt u een duidelijk en eerlijk advies over ons product en de mogelijkheden voor uw situatie. De adviseur neemt kleurstalen mee zodat alle mogelijkheden kunnen worden bekeken en u een goed beeld krijgt van de hoge kwaliteit van het Overzetkozijn. U raakt bekend met de kwaliteit, de functionaliteit en het comfort van ons product en u kunt uitgebreid vragen stellen. De adviseur zal gratis inmeten.

3. Het resultaat aan het einde van het bezoek:
U weet nu hoe het Overzetkozijn past bij uw wensen en situatie. Ook neemt de adviseur de types deurbeslag en sloten met u door. Onze adviseur beschikt over de correcte maten en zal u een vrijblijvende offerte toe sturen. U bent geïnformeerd over alle mogelijkheden van het Overzetkozijn,  garantie, service en de wijze waarop Overzetkozijn.nl uw opdrachten verwerkt en levert.

Montageservice Overzetkozijn
Wenst u ook de montage uit te besteden?  Onze professionele monteurs zorgen voor een vlekkeloze montage van uw Overzetkozijn.