Bergingen / kelders 

Voor bergingen en kelders bieden wij een volledig pakket aan dat bestaat uit duurzame producten met een focus op vandalismebestendigheid en snelle installatie.

**Pakketdetails:**

*Volle, stompe, afgewerkte deur:*
Onze deuren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vandalisme en worden snel en efficiënt geplaatst.

*Afwerkingsopties:*
Een HPL toplaag met hardhouten kopse kanten geven u de uitstraling die u zoekt. Luxe deuren in iedere RAL kleur of houtnerf.

*Hoogwaardige hardware:*
Inclusief SKG paumelle, SKG sloten of driepuntsluitingen, SKG kerntrekbeslag, en een traanplaat als schopplaat.

*Bovenrooster:*
Gegalvaniseerd geperforeerd staalplaat met een poedercoating in de gewenste RAL kleur voor een esthetische afwerking.

**Efficiëntie in Uitvoering:**

*Werkplaatsuitvoering:*
Het merendeel van de werkzaamheden wordt in onze werkplaats uitgevoerd, waardoor we de bewoners tot 99% van de overlast besparen.

*Compacte Installatie:*
Geen containers of grote afvalbakken op straat, maar slechts één bus met twee monteurs die de installatie uitvoeren.

*Minimale Impact op Bewoners:*
De werkzaamheden worden voornamelijk op de gang uitgevoerd, waardoor bewoners geen hinder ondervinden in hun bergingen. Persoonlijke aangebrachte spullen (roosters e.d.) kunnen ongestoord op hun plek blijven. Onze efficiënte werkwijze stelt ons in staat om gemiddeld 15 stuks per dag te plaatsen, waardoor we niet alleen zorgen voor een naadloze installatie maar ook voor een snelle afronding van het project.

 

 

Deuren

**Deuren op Maat voor Bergingen**

Bij ons kunt u rekenen op een zorgvuldig samengestelde, onderhoudsvrije deur die specifiek is ontworpen voor uw project. Onze volle stompe deur is voorzien van hardhouten kantlatten en wordt afgewerkt met een HPL toplaag in uw gewenste RAL-kleur of houtnerf. Deze deur biedt niet alleen weerstand tegen inbraken, maar heeft ook een indrukwekkende brandwerendheid van 30 minuten.

**Aanpassing op Uw Unieke Situatie**

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom werken wij nauw samen met u om te bepalen hoe uw veilige deur eruit moet zien. Of het nu gaat om specifieke beveiligingseisen of het harmoniëren met de stijl van het complex, wij passen ons aan aan uw behoeften.

**Volledig op Maat Gemaakt**

Onze deuren en Overzetkozijnen worden volledig op maat gemaakt, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren en de specifieke stijl van het gebouw. Wij zijn ervan overtuigd dat beveiliging niet ten koste hoeft te gaan van een esthetische uitstraling. Daarom streven we ernaar om oplossingen te bieden die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

**Combineer Veiligheid met Esthetiek**

Onze overtuiging is dat een goede beveiliging hand in hand kan gaan met een mooie uitstraling. Daarom gaan we verder dan enkel het bieden van veiligheid; we creëren deuren die passen bij de architectuur en sfeer van uw project.

Kortom, bij ons gaat veiligheid verder dan functionaliteit; het omarmt de esthetiek van uw omgeving

Advies op het project

Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Met een inmeet verzoek nemen wij direct de afmetingen van de bestaande deurkozijnen, zodat we een nauwkeurig beeld krijgen van de benodigde aanpassingen.

Tijdens ons bezoek staat uw tevredenheid centraal. U ontvangt niet alleen professioneel inmeetwerk, maar ook een duidelijk en eerlijk advies over ons product. We nemen de tijd om de mogelijkheden voor uw specifieke project te bespreken, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor de optimalisatie van uw deuren en kozijnen. Ons doel is om samen met u een oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw bewoners en verwachtingen.

Inmeet verzoek formulier

Binnen twee minuten volledig op de hoogte

Binnen twee minuten kunt u volledig op de hoogte zijn van de vele voordelen die een Overzetkozijn voor u kan bieden.
Met een klik op de video nemen we u mee in een informatieve reis waarin we de functionaliteiten, esthetiek en duurzaamheid van onze oplossingen demonstreren. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw bestaande deurkozijnen te transformeren en te genieten van de extra beveiliging, brandwerendheid, en het stijlvolle design dat onze Overzetkozijnen te bieden hebben.
Klik op de video en laat u inspireren door de mogelijkheden die wij voor u in petto hebben.

 

 

Schopplaten

De schopplaat, die als bescherming dient tegen mogelijke beschadigingen door schoenen of fietsen, biedt niet alleen functionele voordelen maar heeft ook invloed op de esthetiek van het geheel. Bij de keuze voor de afwerking van de schopplaat bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een aluminium traanplaat. Deze keuze gaat verder dan enkel bescherming; het voegt een eigentijdse en duurzame uitstraling toe aan het geheel. Op deze manier streven we ernaar om niet alleen de functionaliteit van onze producten te waarborgen, maar ook om esthetische elementen toe te voegen die bijdragen aan de algehele visuele aantrekkelijkheid van uw deur en kozijnoplossingen.