Woontrends SBS6 Aflevering 1

6 september 2020 Aflevering 1

27 september 2020 Aflevering 2

18 oktober 2020 Aflevering 3

25 oktober 2020 Aflevering 4

1 november 2020 Aflevering 5

29 november 2020 Aflevering 6

20 december 2020 Aflevering  7

27 december 2020 Aflevering  8

 28 februari 2021 Aflevering  9

7 maart 2021 Aflevering  10

 14 maart 2021 Aflevering  11

28 maart 2021 Aflevering  12

 4 april 2021 Aflevering  13

 11 april 2021 Aflevering  14

18 april 2021 Aflevering  15

25 april 2021 Aflevering  16

Woontrends SBS6 Aflevering 2

28 woningen met een bestaande opdek deur
Met het Overzetkozijn naar stomp en driepuntsluitingen

Vanaf september 2020 tot juni 2022 is het Overzetkozijn te zien in diverse televisie programma’s.

Wooninspiraties

Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedere RTL kijker!
Of je nu student, alleenstaand, een gezin met of zonder kinderen bent, of langer thuis wil blijven wonen zoals vele ouderen onder ons.
Elke week nemen we u mee in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties.

Een informatief tv-programma voor de kijker die geïnformeerd wil worden en nieuwe dingen wil leren. De ene keer zullen we te weten komen wat een bepaalde baan inhoudt en wat erbij komt kijken, naar een fabriek gaan om een maak-proces in beeld te brengen of inzicht geven in diverse opleidingen.

GoodlifeTV

Presentatie: Beertje van Beers

Tijdstip-zaterdag circa 10:30 uur

Uitzenddatum: 13 nov /20 nov / 27 nov / 2021

Vanaf november 2021 start het televisieprogramma op RTL4 waarin Beertje van Beers het aandurft om een  eengezinswoning uit 1953 naar de maatstaven van nu te verbouwen. De woning staat op een perceel van 461m2 en heeft een woonoppervlakte van 292m2.

Voor de verbouwing die start op 1 mei 2021 is een periode van 6 maanden uitgetrokken. De woning wordt in deze tijd verbouwd en aangepast, zodat deze voldoet aan alle eisen van nu en klaar is voor de toekomst. Duurzaamheid en betaalbaarheid lopen als een rode draad door het programma.

De kijker krijgt een goed beeld wat de mogelijkheden zijn om op een betaalbare manier een eigen duurzame woning te (ver)bouwen en te realiseren. Daarbij is vaak meer mogelijk  dan je op het eerste oog zou denken. Er zijn diverse financierings- en subsidiemogelijkheden (ten behoeve van duurzaamheid en energiebesparende maatregelen) die niet altijd bekend zijn bij het brede publiek. Daar zal in het programma, naast de ‘pracht en praal’ en het ‘feel-good gevoel’ van een nieuw huis, zeker ook aandacht voor zijn.

We volgen het proces van de verbouwing op de voet. Vanaf het prille begin tot aan de housewarming kunnen we Beertje, wekelijks volgen, op de zaterdagmiddag op RTL4.

Life is Beautiful

Het TV-programma voor de moderne Vrouw & Man die belang hechten aan een optimale gezondheid.
Geen beperkingen maar optimaal van het mooie leven genieten. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld!

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. De uitzendingen van seizoen 15 staan in het teken van duurzaam ondernemen, duurzame technieken en diensten. We bezoeken verschillende ondernemers en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn we met z’n allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzendingen van “Doe maar Duurzaam” seizoen 15.

Woontrends SBS6

Woontrends is het nieuwe woonprogramma bij SBS6. Voor iedereen met een dak boven zijn hoofd volgen wij wekelijks de laatste trends op het gebied van wonen en leven. Iedere week gaan onze presentatoren op pad om u als kijker op hoogte te houden wat er niet in of om uw huis mag ontbreken. De producten en diensten worden doormiddel van een interview tussen een presentator of presentatrice en een expert in de branche uitgelicht, zodat er altijd kloppende informatie wordt verstrekt. Aangezien het een programma is voor de consument, is de sfeer van het programma vrolijk en gemoedelijk.
Het programma begint met een lijstje trends van de week zodat u weet wat er gaat komen. Gedurende het programma wordt het lijstje één voor één afgevinkt.

Samen met corporatie Woonbron gaan wij de strijd aan tegen vandalisme.

Inbraken, een onveilig gevoel, niet meer gebruik maken van de berging. Bewoners die hun berging zelfs dichtschroeven of afdekken met een stalen plaat. Plus een hele berg geld die het bestrijden van vandalisme voor corporaties met zich meebrengt. Het zijn vaak overlastgevende jongeren of gelegenheidsdieven die dan de kelder betreden en op zoek gaan naar zwakke deuren.
Lees meer……

Corporatiebouw pagina 16 en 17